tiistai 19. marraskuuta 2013

19.11.2013

Blogin puolella on ollut hiljaista. Hoidoissa ei olla edelleenkään, mutta itse parantelen itseäni suurehkosta ihonpoistoleikkauksesta joka oli lokakuussa.

Pian on seitsemän viikkoa eloa takana 'uusilla' jaloilla eikä tämä aika ole ihan kivutta mennyt. Nelisen viikkoa olin uuden leikkaus uhan alla mutta luojan kiitos ei haavoja tarvinnut avata uudelleen. Nyt siis todellakin toivon, että paraneminen voi pikku hiljaa alkaa kunnolla :)

Liikkuminen on nyt jo ihan ok, toki tiettyjä rajoituksia haavojen suhteen on, sillä mulla haavat ulottuu nivusista puoleen väliin pakaraan ja nivusista polviin saakka. Kiristää siis jonkin verran kun kumartelee yms.. Ihan hirveästi en oo mitään liikuntaa harrastellut, vaan lähinnä lenkkeillyt koiran kanssa.

Edelleen tuntuisi kuitenkin leikkaus alue olevan jonkin verran turvoksissa, mutta uskoisin, että se siitä laskee ajan kanssa. Kilo lähti yhteensä ylimääräistä ihoa jaloista leikkauksen ohella. Mulla on käytössä myös 24/7 sellaiset painetukihousut. Mielelläni näistä jo toipuisin mutta tarttee pitää, jos meinaa että arvista tulee sellaiset ettei tartte uusinta leikkausta tai kortisoni piikkejä.

Mielessä on käynyt myös rintojen suurennus, sillä painonpudotuksen myötä, on mun tissit kutistuneet ihan olemattomiin. Tai no, onan ne siinä, mutta ne on kuin kaksi tyhjää pussia. Tämän lisäksi mielessä siintää vatsanahan kiristys, mutta sitäpä ei ihan noin vain tehdä kun ei ole lapset tehtynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti