tiistai 8. huhtikuuta 2014

8.4.2014 KP 10, Polikäynti

On mennyt taas aikaa viime kirjoituksesta..

Polilla kävin siis tuon kirjoituksen jälkeen helmikuussa, siellä vasemmasta munasarjasta löydettiin 4cm kysta joten hoitoja ei aloiteltu olleskaan..

Nyt on kahdet menkat takana ja tänään KP 10 kävin konttrolli ultrassa. Vasemmalla ei enää niin suurta kystaa vaan se oli kutistunut kasaan, oikealla puolen oli pieni nestekysta myös. Sitä ei tosin siellä ollut silloin helmikuussa.. Mutta kuulemma niille ei mittään tehdä.

Kyselin myös PCOS.ta että näkyykö siitä merkkejä, ei kuulemma mitään dramaattista. Kohdun limakalvo on ohut, joka saattaa selittää sen miksi ei menkat pyöri ilman keltarauhashormonia kunnolla.. Mikäli raskautta edelleen toivotaan, ei sille asialle oikein voi mittään tehdä.

Sain lähetteen myös E2, LH ja FSH labroihin jotka pitää käydä otattamassa nyt seuraavasta kierrosta. Ne on pari vuotta sitten viimeksi katottu joten saas nähdä onko niissä muutosta.

Tällä tietoon meillä on myös punktio viikolla 24, mikäli kaikki menee hyvin :) Eli toukokuun kierrosta (mikäli kaikki menee tosiaan suunnitelmien mukaan) olisi tarkoitus aloitella meidän ensimmäinen IVF-hoito :)

Inssit ollaa nyt unohdettu ja lääkärinkin mielestä IVF hyvä päätös, sillä meillä lapsettomuutta takana nyt neljä vuotta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti