keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Sateinen keskiviikko...

....on aina hyvä päivä kirjoittaa. No ei sentään, myönnän etten ole vain jaksanut kirjoittaa sillä ei ole mukamas ollut TAASKAAN mitään kirjoitettavaa.

Niin tosiaan, viime kirjoituksessa odottelin menkkoja ja kyllä ne sieltä tuli. Kp 28 alkoi ja nyt on takana elämäni toinen clomikierto. Tai siis eihän se vielä ole takana, mutta clomit on nyt syöty. No tässä nyt sitten odotellaan TAAS sitä kuuluisaa OVULAATIOTA. Niin kyllä, taas se sama ovulaatio josta en viime kierrosta tullut raskaaksi vaikka kuinka se saatanan testi näytti sitä plussaa.

Munarakkula ultraan en ole tästä kierrosta menossa, sillä a) en saanut ultra aikaa ja b) en halua mennä kp 11 tai kp 14 ultraan kun ne parhaat ultrapäivät on edelleen KP 12-13.

Olen ehtinyt jo kuulla olevani tyhmä kun otan riskin tän suhteen. On kuulemma tyhmää olla käymättä ultrassa ja olla käyttämättä ehkäisyä tässä kierrossa. Minkä vitun ihmeen takia meidän sitä ehkäisyä tarvis käyttää, jos se lapsi on tervetullut kun se on tullakseen? Niin joo, kun on monisikiraskaus vaara ja hyperstimuloinnit (vai mitkä lie) jota clomifen saattaa aiheuttaa. NO VOI LOL, sanon minä. Kesäkuussa kun kävin lääkärillä, oli lääkäri sitä mieltä, että se on ihan OMA ASIA, että käykö siellä ultrassa vai ei. Ja tosiaan jos sitä ultra aikaa ei saa niin ei lääkäri ainakaan suosittanut ehkäisyä käytettäväksi.

Kaiken lisäksi saan kuulla kaikenmaailman neuvoja; Älä harrasta juoksemista, Tyyny pepun alle seksin jälkeen, jalat kohti kattoa, ei pissalle/pesulle kahteen tuntiin seksin jälkeen. VOI LUOJA! Jos ei voi oikeasti elää NORMAALIA elämää hoidoista huolimatta niin huh huh. Ja kaikenmaailman vippas konstit kokeiltiin viime kierrosta, no tuottiko se tulosta? NO EI. Ja ne on sitä paitsi ihan TÄYTTÄÄ PASKAA! Kyllä ne siittiöt sinne paikan päälle löytää ja menee vaikka menisitkin heti pissalle/pesulle tai jos nouset heti ylös.

Ihanaa kun ihmiset neuvoo ja luulee, että clomien kanssa on helppo tulla raskaaksi! Joo ei näkynyt viime kierrosta, enä usko että näkyy tästäkään kierrosta!

2 kommenttia:

  1. Pakko on kommentoida tätä tekstiä. Mä voin kokemuksesta kertoa (en oo vielä clomeja saanut) että vaivaiset 2 kertaa olen ovisplussan saanu ja niissä kierroissa ei ole tärppi käynyt. Niissä kierroissa on jotain yrittänyt tapahtua kun oon luullu et ovis on ollu jo aikoja sitten :D Eli en minäkään niihin poppakonsteihin usko. Yhteen aikaa makasin koko loppu illan jalat kohti kattoa, mut ei se mitään hyödyttäny. Nykyään makaan sen maksimissaan 30min ja meen tupakalle (huonotapa, mut ei tän ressin alla sitä pysty lopettaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitihän niitä neuvoja kokeilla, että voi tosissaan sanoa, ettei niistä ollut mitään apua :D Minua lähinnä naurattaa joidenkin ihmisten hysteerisyys, mutta meitä on niin moneen junaan. :) Uskon edelleen, että kyllä se sieltä tulee jos on tullakseen vaikka teenkin kaikki päinvastoin ;)

      Poista