maanantai 10. syyskuuta 2012

10.09.2012, KP 6

Elellään taas uutta kiertoa ja uutta toivetta. Neljäs clomi kuuri tulee huomenna päätökseensä ja sit alkaa taas kaikki alusta. Sain lapsettomuuspolille ajan 17.09, jolloin ilmeisesti on konttrolli ultra tms kun se on KP13.

Tänään hain myös viimeiset kaksi kuukautta clomeja apteekista. Meillä siis marraskuussa elellään viimeistä kiertoa, jonka jälkeen tulee tauko. Ensi vuonna siis asiat toivon mukaan jatkuu ja ehkäpä se olisi meille suotuisampi vuosi. Keltairauhashormonia (terolut) joudun varmaan syömään koko ajan, voisin ainakin näin kuvitella. Kierrot mulla heittelee edelleen 26-33 välillä, mikä ei mun mielestä oo kovin normaalia. Onneksi näistä kaikista asioista pääsee puhumaan ensi viikolla. Ei oo siis pitkä aika enää.

Tänään juuri mietin ja puhuin miehelle, että kuinka tää aika on mennyt näin nopeasti. Kohta on puoli vuotta popsittu turhaan nappeja sillä en ole edelleenkään raskaana. Mutta olihan se kyllä tiedossa, ettei ne kaikilla auta. En usko myöskään, että annosta lähdetään nostaan sillä  mulla kasvaa follit ihan tällä tän hetkiselläkin annostuksella. Mä haluaisin jättää inseminaatiot välistä ja siirtyä suoraan IVF-hoitoon. En usko kuitenkaan, että ne tuolla kunnallisella sellaiseen suostuu..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti