maanantai 17. syyskuuta 2012

Polikuulumisia, Kp 13, 17.09.2012

Noniin. Tuli heti näin aamusta käytyä polilla katsomassa mitä munasarjoihin kuuluu ja samalla juteltiin lääkärisedän kanssa.

Tänään siis KP 13, oikealla puolen 16mm munarakkula, mutta kohdun limakalvo näytti tiheältä. Lääkäri epäili ettei tästä kierrosta pakosti ole ovulaatiota. Tämä kierto katotaan ihan ilman INSSIÄ saati mitään muutakaan 'ylimääräistä'. Varailen aikaa sitten jos/kun ei tästä kierrosta mitään tapahdu. Ja ei kyllä tapahdukkaan, tiedän sen jo nyt valmiiksi. Toisaalta, oishan se kiva jos ovistesti näyttäis parin päivän päästä plussaa, mutta en jaksa uskoa, ainakaan viime kierron perusteella.

Kun siis menkat alkaa tästä kierrosta niin soittelen uutta aikaa polille. Silloin pitää olla miehen myös mukana, kun lähdetään allekirjoitteleen hoitosuostumuksia ym.. Lääkäri puhui että kolme inssiä olisi edessä ja sitten siirryttäis IVF-hoitoon joita tehdään kolme. Siinähän ne hoidot sitten oliskin, jos ei plussaa tuu sitten mitenkään päin. Luultavasti myös määrätään lisää lääkkeitä seuraavalla käynnillä, joko suun kautta otettavia tai sitten pistoksia.

Voiko tätä jännäksi elämäksi sanoa? Mua ehkä enemmän pelottaa, että millainen hormonihirviö musta kuoriutuu vielä näiden hoitojen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti