maanantai 19. marraskuuta 2012

Menkat hei? Missä te ootte? KP 25

TÄNÄÄN piti olla SE PÄIVÄ. Mutta ei, ei se ollutkaan. Ei siis ne kuuluisat menkat vielä olleet tänään alkaneet vaikka sitä niin oon povaillut. Tänään siis KP 25, ja todellakin viime kierron perusteella ajattelin menkkojen alkavan tänään.

Tänään on myös 11päivää meidän toisesta inseminaatiosta. Outoja muljahduksia tuntuu molemmilla puolin munasarjoja? Myös seksi sattuu, ruoka ei oikein maita, palelee edelleen aivan koko ajan.. Niin ja tää väsymys on ihan äärettömän suurta. Tissit ei oo niin kipeät kuin ennen, mutta nännit ne vasta herkät onkin. Hävettää oikein myöntää, että koko ajan ne nöpöttää enkä TIEDÄ MIKSI :D AHDISTAVAA! Edelleen mun tekee mieli leipoa ja edelleen saa kyllä käydä ihan tarpeeksi monta kertaa päivän aikana pissalla..

Mun tekisi mieli tehdä testi, mutta en taida viitsiä. Kidutan itseäni tällä tietämättömyydellä ja odottamisella. Lueskelen raskausaiheisia juttuja joissa kerrotaan oireista, käytän raskauslaskuria jotta näen paljonko mahdollisesti olisi viikkoja jos mun sisällä joku kasvaisi. Voin siis ainakin kuvitella olevani niin kauan raskaana kun toisin todistetaan? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti