tiistai 16. lokakuuta 2012

KP 15, 16.10.2012

Siinä se nyt taas on. Siis se kauan odotettu OVULAATIO. Eilen aamulla olin jo kovin tuskastunut kun ei testi näyttänyt positiivista, sillä mun mies lähti eilen Ouluun töihin :D Joutuu tosin tänään tulemaan illalla takaisin jo kotiin kun huomenna olisi se ensimmäinen kuuluisa turhaakin turhempi INSEMINAATIO.

Mä ihan luulin,että se olisi ollut tänään, kun testi näytti positiivista, mutta kuulemma suositus on että seuraavana päivänä plussasta olis inssi. En tiedä mitä ideaa siinä oikein on? Onko ne varmoja, että se kerkee juuri kohdalleen sitten? :D

 Oikeastaan ei mitään odotuksia ole, ainakaan omasta mielestäni. Vai eikö sitä halua vaan myöntää, että toivoo sen raskauden nyt alkavan sitten kun kerran tälläiseen mennään? Niin, ehkä se on osakseen sitäkin, mutta sitten taas sitä ei halua valaa mitään suuria toiveita ettei pety niin kovasti. Niinkuin olen aikaisemminkin sanonut niin se lottovoittokin on todennäköisempi kuin se plussa siihen raskaustestiin. Josta tulikin mieleen, että 1.11.2012 olisi sitten tarkoitus mennä raskaustestiin.. Jos siis sellaiseen on tarvetta. Voisin uskoa että täti tulee käymään ennen sitä jo.

Voisin huomenna yrittää kirjoitella siitä inssistä omalta osaltani, että millainen se kokemus oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti