maanantai 29. lokakuuta 2012

Uusi kierto, uudet kujeet..

Mitäpä siis tähän lisäämään? Menkat ne sieltä alkoi perjantaina eli nyt elellään KP 4. Clomit aloitettu taas eilen tuttuun ja turvalliseen tapaan. Ultraan pitäisi taas sitä aikaa varailla, kunhan saisi aikaiseksi soittaa polille.

Ei siis meidän rakkauden hedelmä saanut alkuun ensimmäisestä inssistä. Mä sen toisaalta niin tiesinkin, mutta toisaalta sitä sitten taas jollain tapaa salaa toivoi. Itkuthan tuli itkettyä kun harmitti niin paljon, mutta mikään suuri pettymys ei kyseessä kuiteskaa ollut vaan elämä jatkuu eteenpäin.

Me miehen kanssa juteltiin ja päätettiin että kokeillaan vielä yksi inseminaatio, jonka jälkeen siirrytään IVF-hoitoihin. Meinaan asiasta sanoa nyt kun menen sinne polille luultavasti ensi viikolla, että asia on näin. Olisin silloin jo alun alkaen halunnut suoraan koeputkeen mutta mun pää saatiin käännytettyä ja tässä sitä nyt ollaan. Tosin, saattaa olla että tän kierron ovulaatio osuu viikonlopulle ja silloin ei siis inssiä voida tehdä. Kai me sit kokeillaan vielä joulukuun kierrosta uudestaan? En ole kyllä asiaa miettinyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti