torstai 4. lokakuuta 2012

04.10.2012, KP 3

Sitä elellään uutta kiertoa taas. Täti tuli siis kylään  tiistaina. Osasinkin alavatsakipujen perusteella arvella näin käyvän. En oo siis yhtään yllättynyt. Kummasti sitä on oppinut tässä tuntemaan kroppaansa ihan uudellalailla!

Nyt aloitettu tänään toiseksi viimeinen clomikuuri ja polille ollaan menossa 11.10 kirjoittelemaan hoitosuostumuksia ym.. Silloin on menossa kierron 10päivä ja veikkaan, että ne samalla ultraa että mitä kuuluu munasarjoihin. Nyt siis ollaan siinä pisteessä että suunnitellaan tulevaa, vihdoin ja viimein! Viime käynnillä lääkäri puhui mahdollisesta inseminaatiosta tästä kierrosta. Toivotaan siis, että ovulaatio osuu viikolle eikä viikonlopulle. JOS kierto pitää paikkansa (niinkuin edellisessä kierrossa) niin ovulaatio olisi mahdollisesti maanantaina 15.10, KP 14. Koskaanhan ei voi tietää, että meneekö se niin, mutta ainahan sitä saa toivoa.

Tänään oon miettinyt, että tääkö on nyt sitä stressitöntä lapsen hankintaa? Ei kyllä mun mielestä. Pidät kierrot ylhäällä, tikutat ovulaatiota, lasket päiviä milloin aloittaa mikäkin lääke, soitella ympäri ämpäri aikoja. Niin ja yrittää samalla hoitaa muukin elämä? HUAH sanon minä! Ei tämä nyt sitä stressitöntä ole. Mutta tällä mennään mitä on annettu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti