torstai 14. kesäkuuta 2012

14.06.2012

Sieltähän ne menkat sitten eilen alkoi, KP 29. Huah, ei ihan pitänyt meikäläisen laskelmat paikkaansa. Huomenna, perjantaina, tarvis aloittaa viiden päivän clomikuuri. Jännittää että miten ne vaikuttaa kroppaan ja mieleen. Pahin pelko mulla on näiden hoitojen alkaessa, se että mä lihon ihan hirveästi lääkkeistä. Olenhan sentään tehnyt TÖITÄ sen eteen, että tätä unelmaa viedään eteenpäin. Yritän kuitenkin olla liikaa ajattelemassa asiaa ja elää sitä normaalia elämää mitä olen nyt tämän kahdeksan kuukauden aikana elänyt; syödä ja liikkua samanlailla.

Laskeskelin että siihen follikkeli ultraan tarvis mennä KP 13 eli 25.6. Inhottavasti osuu viikonloppu eteen eikä sitä ultraa varmastikkaan voi KP 10 tehdä vielä. Ensi viikolla menen lääkäriin hakemaan lähetettä (terveystalolla kuulemma tälläinen tapa) ja maksan siitä itseni kipeäksi ja menen toivon mukaan tuolloin 25.6 uudestaan lääkäriin jolloin maksan vielä enemmän itseni kipeäksi. Tämän kuun saldoksi tulee siis pyöreästi 400€ lääkäriäkäyntejä lääkkeineen. Ei pidä valittaa, sillä itseppä ollaan tähän lähdetty mukaan, mutta silti se summa on ISO.

Tämä kuu on myös laskennallisesti ihan epämääräistä sillä en tiedä yhtään miten tuo ovulaatio menee. Pitänee yrittää katella noista ovistestien ohjeista, että mitä ne sanoo. Ja tällä kertaa aloitan tikuttamisen PÄIVÄÄ ENNEN kuin pitäisi! Ihan vain varmuudeksi. Vaikka kuulemma tunnen ovulaation (ennen en ole tuntenut) lääkkeiden ansiosta.

Sain myös tänään tietää, että olen päässyt kouluun. :) Onhan se jo aika palata opinahjoon, sillä edellisestä valmistumisesta on kuusi vuotta aikaa.. :) Odotan siis innolla, mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti