torstai 21. kesäkuuta 2012

21.06.2012

Se olis nyt sitten ensimmäinen clomikuuri ohi, tiistaina siis loppui jolloin kävin myös lääkärissä sitä lähetettä hakemassa. Sain kuin sainkin follikkeliultran nyt maanantaille 25.6.2012 jolloin olis siis KP 13. Tarttee toivoa, ettei vielä vloppuna ole ovulaatiota niin ei tarvis sitä aikaa sitten peruilla.. Ja jos tarttee perua niin sitten tarttee mennä riskillä.

Itte en kyllä odota mitään ihmeitä. Lähinnä ärsyttää kun kaikki hehkuttaa kuinka clomit on toiminu ja ovat tulleet nopeasti raskaaksi. Karu totuus on myös se, ettei ne kaikilla toimi. Mulla on eräs ystävätär jolla ei ole tilanne muuttunut miksikään vaikka söi kuuden kierron ajan clomeja. Näinkin voi siis käydä. Ja eipä tuu pettymyksiä kun ei odota mitään, vaan menee päivä kerrallaan.

Nyt on siis menossa KP 9. On ollut vähän sellaista paineentunnetta alavatsassa ja välillä pientä kipuilua. Väsymys on ihan jäätävä, mutta en usko sen johtuvan clomeista. Vai voikohan kropan hormonit aiheuttaa tälläistä? Kai ne voi.

Toistaiseksi meen ihan hyvillä fiiliksillä eteenpäin. :) Juhannukseksi ei oo mitään suunnitelmia, eli uskoisin, että ollaan vain kotosalla miehen ja koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti