lauantai 16. kesäkuuta 2012

16.06.2012

Nyt olisi sitten toinen päivä menossa clomien kanssa ja aikamoista myllerystä on menossa mielialojen ja halujen kanssa :D Onkohan tää tälläinen ihan normaalia? Mukavasti siis ainakin tukee tätä elämäntapaprojektia kaikki nämä mielihalut. Vielä toistaiseksi onneksi olen välttynyt mättämästä mitään ylimääräistä suuhuni!

Olo on muutenkin ollut koko ajan hermostunut ja levoton. Koko ajan pitäisi olla jotain tekemässä ja parasta olisi totta kai ettei tuo toinen osapuoli juurikaan mulle puhuisi, sillä kiihdyn todellakin herkästi nollasta sataan ihan sekunnissa. Toivon, että nää johtuu ihan tästä hormonista, sillä en mä normaalisti tälläinen ole.

Mielessä pyörii lähinnä mietteitä, että tätäkö tää nyt sitten on kuukaudesta toiseen? Tälläistä kohteluako se toinen osapuoli joutuu kestämään puolen vuoden ajan? Miten sitä toinen jaksaa jos ei itsekkään jaksa itseään? Noh, kaippa tää tasoittuu ajan kanssa, niinhän? Kyllähän niin käy? ...odotetaampa kun aloitan ne terolutit... Ai, että mä tykkään itestäni just silloin ja mieskin tykkää musta ainakin melkein :D Edelleen muistuu se viime kesä mieleen, kun ekan 3kk satsin niitä söin. HuhHuh. En niitä sen takia mieluusti aloittaisikaan, mutta pakko mikä pakko. :) Tai no ei mikään pakko olisi, mutta hyvähän se olisi..

Tulipa muuten mieleen, että tikuttaminen pitäisi aloittaa viikon päästä lauantaina eli 23.06.2012 :) Mielenkiinnolla odottelen jo, osakseen malttamattomana, että mitä se tulee näyttämään. Lähinnä odotan, että tuleeko selvempi ovulaatio tauluun vai jättääkö se tulematta. Ostin myös uuden ovulaatiotestin, sen Clearbluen, ihan sillä, että se helpottaa sitä omaa tulkintaa. Ei tartte enää tihrustella viivojen sävyeroja, vaan näkee suoraan jos jotain on meneillään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti